Text och noter

Å, vad jag är glad

(Text och musik: Krister Lillas) © Chrissong Productions, Karleby Å, vad jag är glad att Jesus lever i dag Å, vad det är bra att Jesus gör mig glad Å, vad jag är glad att Han vill vara min vän Å, vad det är bra att tro på Mästaren Han hör mig när jag ber, …

Alla vi som gillar Jesus

Text och musik: Krister Lillas, 2010 Ska vi bilda en klubb, alla vi som gillar Jesus? Ska vi bilda en klubb, där vi kan samlas för att be? För Gud har sagt i sitt Ord, att vi ska be för varandra Så ska vi bilda en klubb, alla vi som gillar Jesus? Ska vi starta …

Det är så gott

(Text och musik: Krister Lillas) © Chrissong Productions, Karleby Det är så gott att få röra på sig Det är så gott att få ropa hej – HEJ! Na, na, na, na, na, na, na, na Jesus, Du älskar mig Na, na, na, na, na, na, na, na Jesus, Du älskar mig Det är så …

Du är min

(Text och musik: Krister Lillas) © Chrissong Productions, Karleby Du är min sköld, Du är min borg Du är min glädje, Du är min sång Du är min vän, Du är min Kung Du är min Frälsare, Du är mitt allt Jesus, Jesus (x 3), Du är mitt allt, Du är min Jesus, Jesus (x …

En Hosiannasång

(Text och musik: Krister Lillas) © Chrissong Productions, Karleby Hosianna, Davids Son Hosianna, Davids Son Välsignad vare Han, som kom i Herrens namn Välsignad vare Du, som kommer till oss nu Hosianna till Dig Hosianna, Davids Son Hosianna, Davids Son Vi lyfter våra händer, som palmkvistar mot skyn och hyllar Dig som Konung, som kommer …

Gud, du är Gud

(Text och musik: Krister Lillas) © Chrissong Productions, Karleby Gud, Du är Gud, bara Du, Gud, är Gud och jag lovsjunger Ditt namn Gud, Du är Gud, ingen annan än Du och jag lovsjunger Ditt namn Du finns högt uppe i rymden, Du finns bland oss på jorden Du talar i mitt hjärta och i …

Hela Guds rustning

(Text och musik: Krister Lillas) © Chrissong Productions, Karleby Tar på mig hela Guds rustning som skyddar mot allt en soldat i Herrens armé Tar på mig hela den rustning som Gud har befallt och striden går bra, ska du se Tar på mig sanningens bälte, rättfärdighetens pansar beredskapens skor Tar på mig trons sköld …

Helige Far

(Text och musik: Krister Lillas) © Chrissong Productions, Karleby Allsmäktige Far, här är vi igen Dina barn, Dina arvingar, lärjungar, vänner Tack för allt gott som Du gjort, som Du gett oss skapat oss, format oss, skyddat oss, lett oss Tack för allt vackert i Din sköna värld alla ljumma vindar, alla goda bär alla …

I Guds värld

(Text och musik: Krister Lillas) © Chrissong Productions, Karleby Mammutar och myggor katter och en krokodil spindlar och schimpanser även en och annan bil I Guds värld, i Guds värld, i Guds värld Gud har gett åt alla rum I Guds värld, i Guds värld, i Guds värld allt det vackra gör mig stum Lingon …

Inget jag vet

Text och musik: Krister Lillas, 2012 Var tog Du månen från? Hur gjordes åskans dån? När grävdes världshavens djupaste djup? Woo–oo, det är inget jag vet Varför blev himlen blå? Hur fick Du kon att stå? När sattes tiden på riktigt igång? Woo–oo, det är inget jag vet Ändå kan jag lita på att Bibeln …

Jesus, Du är bäst

(Text och musik: Krister Lillas) © Chrissong Productions, Karleby Jesus, Du är bäst, ingen orsak till protest Du är den bästa vän man kan ha Vara nära Dig, det är världens grej ingen annanstans vill jag va Jesus, Du är skön, för Du svarar varje bön som mitt hjärta viskar till Dig och Du bryr …

Kungen är här

(Text och musik: Krister Lillas) © Chrissong Productions, Karleby Kungen är här, jag vet att Du är mitt ibland när vi samlas i Ditt namn Kungen är här, jag vet att Du är för Du tronar på vår sång Låt sången ljuda stark från gammal och från ung låt varje röst få sjunga: Jesus, Du …

Nummer ett

(Text och musik: Krister Lillas) © Chrissong Productions, Karleby Vem är nummer ett? enkelt som en plätt vi kan svara rätt för Han heter Jesus, Yo! Han är nummer ett bäst på alla sätt och det är så rätt att Han är den bästa för mig Å, å, å, å, Jesus jag vill att Du …

Superhjälte

(Text och musik: Krister Lillas) © Chrissong Productions, Karleby Fantomen har en dräkt som många tycker att är fin men ge en tunna vatten, ja, då blir det inget vin Och Tarzan, han kan simma över världens största hav men Lasarus, han hade nog fått stanna i sin grav När Spindelmannen klättrar är han stark …

Upp

(Text och musik: Krister Lillas) © Chrissong Productions, Karleby Namnet Jesus är det bästa namnet som jag vet Du är värdig all vår lovsång i all evighet Vi lyfter Dig Upp, upp, upp, upp – upp, upp, upp, upp, upp Vi lyfter namnet Jesus Upp, upp, upp, upp – upp, upp, upp, upp, upp  Ladda …

Världens bästa sånger

(Text och musik: Krister Lillas) © Chrissong Productions, Karleby Han är häftig, Han är cool, Han kan gå på grannens pool Världens bästa sånger handlar alla mest om Jesus Han är barnens favorit, snäll men tuff som dynamit Världens bästa sånger handlar alla mest om Jesus Yeah, yeah, Jesus, Han är min idol Yeah, yeah, …

Vårt glada gäng

(Text och musik: Krister Lillas) © Chrissong Productions, Karleby Hej, kom och var med här i vårt glada gäng! Jesus är uppstånden, Han lever Jesus är uppstånden, Han lever Jesus är uppstånden, Han lever Hej, hej, hej! Na, na, na … Hej, kom och var med här i vårt glada gäng! Jesus är vår Herre, …

Vart jag än i världen går

(Text och musik: Krister Lillas) © Chrissong Productions, Karleby Vart jag än i världen går, vaka över mig om jag sitter eller står, vaka över mig När jag är ensam, rädd och liten, ledsen, sur och tvär när jag är sjuk och vill bli tröstad, då finns Du där I Dig har jag min trygghet, …

Vi behöver inte skämmas

Text och musik: Krister Lillas, 2012 Jesus, jag har upptäckt att det ibland kan va’ svårt att inför andra tala om att Du är bra Det kan va’ besvärligt att prata om sin tro svårt att tycka ”nej”, när alla andra tycker ”jo” Men då får jag minnas varje gång som jag fått se alla …

Vi har en Kung

Text och musik: Jay Cook/Gio Galanti Originalets titel: Hail To The King Sv. text: Krister Lillas Vi har en Kung, vi har en Kung Vi har en Kung som regerar i himlen i all evighet Vi har en Kung, vi har en Kung Upphöjd är Du, Du som kom och som dog för att ge …

Vi kommer till dig

(Text och musik: Krister Lillas) © Chrissong Productions, Karleby Vi kommer till Dig, både stora och små vi möts i Ditt namn, för att lyssna på vad Du har att säga till var och en Jesus, vi möts i Ditt namn Vi ber Dig, kom och var nära oss nu kom och berör Dina lärjungar …

Vi välsignar Dig

(Text och musik: Krister Lillas) © Chrissong Productions, Karleby Vem har namnet över alla andra namn? Jesus, Du är vår Mästare Vem är vänlig och tar barnen i sin famn? Jesus, Du är Guds son Vem har makt att stilla hårdaste orkan? Jesus, Du är vår Mästare Vems är äran, när han rider in i …

Vi vill dansa

(Text och musik: Krister Lillas) © Chrissong Productions, Karleby Vi vill dansa, vi vill sjunga Vi vill hoppa, vi vill gunga Vi vill prisa världens bästa Gud med hela vår kropp Vi vill jubla, vi vill skrika Vi vill vittna och predika Vi vill prisa världens bästa Gud med hela vår kropp För Gud, Han …